Bent u opzoek naar een BMW, maar zijn de prijzen voor u te hoog? Een occasion kan dan voor u de oplossing zijn. Das Autohaus importeert BMW occasions uit Duitsland. Mede dankzij onze uitstekende connecties in de Duitse automarkt, kunt u bij ons tegen zeer gunstige tarieven een BMW occasion kopen. Das Autohaus kan, door een groot aanbod, aan zeer specifieke wensen voldoen.

Jong gebruikte BMW Occasions

Das Autohaus biedt uitsluitend jong gebruikte auto’s aan. De Duitse automarkt heeft een zeer ruim aanbod van auto’s met een hoge kwaliteit. Daarom hebben wij bewust de keuze gemaakt om (BMW) occasions uit Duitsland te importeren. Er is zuinig omgegaan met de modellen en ze zijn goed onderhouden. Hierdoor is de auto die u bij ons koopt in goede staat. Een BMW occasion in Duitsland kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

BMW Occasion uit Duitsland via Das Autohaus

Bent u geïnteresseerd in een BMW occasion uit Duitsland? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Das Autohaus is namelijk een onderdeel van Multi Auto. Hierdoor hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van tweedehandsauto’s verkopen. Wij bieden daarbij ook uitgebreide financieringsmogelijkheden aan. De aanbetaling die daarbij hoort zal variëren van minimaal €1000,- tot en met 25% van de aankoopprijs. U kunt hierbij zelfs uw huidige auto inruilen. Bekijk gerust ons aanbod op de website. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op!

untitled-3

Ons team staat graag voor uw klaar!