Op zoek naar een nieuwe auto maar heeft u specifieke wensen? En is uw budget niet hoog genoeg om een spiksplinternieuwe auto te kopen? Bekijk dan het aanbod van Das Autohaus eens! Via Das Autohaus kunt u een auto kopen in Duitsland tegen zeer gunstige tarieven. Door onze goede connecties in de Duitse automarkt kunnen wij voldoen aan hele specifieke wensen. Neem gerust eens contact op!

Jong gebruikte kwaliteitsauto’s uit Duitsland

Het aanbod van Das Autohaus bestaat uitsluitend uit jonge kwaliteitsauto’s. We hebben bewust gekozen om auto’s te importeren uit Duitsland vanwege uit ruime aanbod en goede kwaliteit. Vaak zijn Duitse auto’s goed onderhouden en verkeren ze in goede staat omdat er zuinig mee is omgegaan. Door de gunstige tarieven die Duitsers betalen voor hun nieuwe auto, kunnen wij ons aanbod ook aan u aanbieden tegen de beste prijzen. Een auto kopen in Duitsland is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Auto kopen in Duitsland via Das Autohaus

Das Autohaus is onderdeel van Multi Auto. De jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van tweedehands auto’s verkopen hebben we uitgebreid door kwaliteitsauto’s uit Duitsland te importeren. Zo profiteert u van onze deskundigheid en connecties in de automarkt. Bij Das Autohaus kun je een auto kopen in Duitsland maar we bieden ook uitgebreide financieringsmogelijkheden. De aanbetaling voor een auto uit Duitsland varieert van minimaal € 1.000 tot en met 20% van de aankoopprijs. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen op uw nieuwe auto. Wilt u ook een auto kopen in Duitsland? Wacht dan niet en bekijk ons aanbod!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op!

untitled-3

Ons team staat graag voor uw klaar!