Wilt u een tweedehands auto uit Duitsland van uitstekende kwaliteit importeren, maar heeft u geen zin in al dat gedoe? Dan biedt Das Autohaus voor u de perfecte oplossing. Bij ons kunt u gemakkelijk een tweedehands auto uit Duitsland kopen. Wij regelen alles voor u en onze modellen zijn ook nog eens scherp geprijsd!

Jong gebruikte kwaliteitsauto uit Duitsland

Das Autohaus importeert al voor lange tijd tweedehands auto’s uit Duitsland. Deze auto’s zijn tussen de één en twee jaar oud en van uitstekende kwaliteit. Doordat de Duitse automarkt zo uitgebreid is en veel auto’s van hoge kwaliteit bezit, is er bij Das Autohaus altijd een model te vinden dat aan uw specifieke eisen voldoet. Alle modellen zijn goed onderhouden en worden door onze experts volledig fysiek gecontroleerd voordat deze aan u worden verkocht. Tevens zijn al onze tweedehands auto’s te verkrijgen voor een voordelig tarief!

Een tweedehands auto kopen uit Duitsland?

Wanneer u bij ons een tweedehands auto uit Duitsland aanschaft, regelen wij het gehele traject voor u. U zult geen last hebben van allerlei vervelende importeer regels en formulieren. De auto wordt met een Nederlands kenteken, rijklaar bij u afgeleverd. Financial lease of financiering van uw tweedehands auto is mogelijk en wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen auto in te leveren.

Op onze website kunt u ons uitgebreide assortiment van tweedehands auto’t uit Duitsland vinden. Voor extra informatie of een aanvraag kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren, om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op!

untitled-3

Ons team staat graag voor uw klaar!