Een luxe, jong gebruikte auto uit Duitsland importeren? Maar geen zin in alle rompslomp? Dan biedt Das Autohaus de oplossing! Via Das Autohaus kunt u namelijk een occasion kopen in Duitsland zonder dat u zelf alles moet regelen. Daarnaast zijn deze Duitse occasions ook nog eens zeer gunstig geprijsd! Een ideale oplossing dus!

Duitse occasions van top kwaliteit

Das Autohaus importeert al jaren occasions uit Duitsland. Vaak voldoet het Nederlandse aanbod niet aan de wensen van autozoekers. Door steeds meer specifieke wensen van potentiele kopers is Multi Auto begonnen met het importeren van Duitse occasions en dus de start van Das Autohaus.

Een occasion kopen in Duitsland biedt u vaak auto’s met luxe opties en van goede kwaliteit. Door de vele voordelen die Duitse werknemers van autofabrieken krijgen, kunnen zij degelijke auto’s aanschaffen. Daarnaast staan Duitsers bekend om de goede zorg voor hun auto. De Duitse occasions die Das Autohaus u aanbiedt zijn dan ook zeer uitgebreid en voor een gunstig tarief!

Ook een occasion kopen in Duitsland?

Wij snappen dat het lastig is om een auto te kopen die u niet vooraf heeft gezien. Daarom werken wij alleen samen met gerenommeerde bedrijven die wij echt vertrouwen. Wij controleren de auto’s fysiek voordat deze aangeschaft wordt.

Omdat een occasion kopen in Duitsland vaak veel papierwerk met zich meebrengt, regelen wij alles voor u. Uw auto wordt, eventueel bij u thuis voor de deur, rijklaar op Nederlands kenteken afgeleverd. U kunt uw huidige auto inruilen of profiteren van de financial lease mogelijkheden.

De prijs die u op onze site ziet is een Nederlandse rijklaarprijs. Dit wil zeggen inclusief importkosten, BPM, Nederlands kenteken, legekosten en BTW. U komt dus niet meer voor verrassingen te staan!

Wilt u ook een occasion kopen in Duitsland? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op!

untitled-3

Ons team staat graag voor uw klaar!