Op zoek naar een nieuwe auto maar wilt u niet te veel betalen? En wilt u juist wel die elektrisch verwarmde stoelen en glazen schuifdak? Das Autohaus kan u helpen! Bij Das Autohaus kunnen wij juist die speciale auto importeren uit Duitsland. Met een dagelijks wisselend aanbod is er altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet.

Jong gebruikte kwaliteitsauto’s uit Duitsland

Het aanbod van Das Autohaus bestaat uit jonge auto’s van goede kwaliteit. Wij importeren auto’s alleen uit Duitsland. Wij hebben goede connecties in de Duitse autowereld en zo kunnen wij voor u alleen de beste auto’s importeren uit Duitsland.

Door de grote Duitse automarkt is ons aanbod heel divers en is er in iedere prijsklasse een auto te vinden. Duitse auto’s staan voor kwaliteit, ze zijn goed onderhouden en zijn in verzorgde staat. Door de flinke kortingen die werknemers van Duitse autofabrieken krijgen, zijn deze auto’s vaak voorzien van luxe functies tegen gunstige prijzen. Daarom kunnen wij u ook mooie prijzen bieden!

Duitse importauto van Das Autohaus

Wanneer u via Das Autohaus een auto importeert uit Duitsland regelen wij het gehele traject voor u. Uw auto wordt rijklaar op Nederlands kenteken aan u geleverd. Eventueel zelfs bij u thuis voor de deur! Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor financial lease of financiering van uw geïmporteerde auto.

De prijzen die u op onze site ziet staan zijn Nederlandse rijklaarprijzen. Deze zijn inclusief BPM, importkosten, Nederlands kenteken, legekosten en BTW, u komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Voor meer informatie over een auto importeren uit Duitsland en ons aanbod kunt u altijd contact opnemen!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op!

untitled-3

Ons team staat graag voor uw klaar!